Tuesday, December 20, 2011

pizza & scrolls pizza

Assalamualaikum..


Hari ni mama nak test power bm (bread maker) baru!. hihi.. dah jatuh cinta betul le ngan bm ni.. semua resepi rasa nak cuba!.  Okay oleh kerana nak test kehebatannya apa kata kita layang gambar lu deh... jeng jengg jenggggg.....
|
|
|


akak juga mendekorasikan pelbagai bentuk pizza akak jadi spt kat bawah ni... main2 suke dan jugak byk belek2 blog kekawan..







Tadi  Hubby dah awal2 cakap lepas ni kita dah tak payah beli pizza dah...  wowww!.. bahaya abah ni!   anak2 pulak dah memang excited ... dok bising heboh2kan kat kawannya mama ngah masak pizza!.. Syaidi si sulong mama dah siap cakap pasni kita tak payah pergi pizza hut dah!.. kha222..  Alhamdulillah rasa pun memang sedap bangat... dan rezeki budak2 jiran sebelah rumah dok lepak main game kat rumah   pun boleh le merasa gak!.  tq pada cik yah depan rumah (cousin) yang jadi tok guru  mengajar cara2 nak guna bm ni sebab dia lagi expert.... ;)

okay untuk resepinya boleh le cek kat sini deh.  lagipun  resepi ni byk yg diubahsuai laa... main tambah2 jer  bahan yg ada kat dapur  ;)

Selamat mencuba!
Print this post

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...